Online poker nettverk

Online poker har vært med på å øke antall pokerspillere over hele verden i løpet av kort tid. I USA har det blitt gjort en undersøkelse som viser at en av hver fjerde dollar som blir gamblet, blir brukt på online gambling.

Gratis online poker ble spilt så tidlig som på 1990-tallet ved bruk av IRC-poker, men Planet Poker var den aller første som kunne tilby online poker med ekte penger. Siden det har det utviklet seg fort og fra og med Januar 2009 så foregår mesteparten av online poker på bare noen få store nettverk, blandt annet PokerStars, Full Tilt Poker og iPoker Network. I dag eksisterer det ca. 550 online poker nettverk.

Online pokerrom opererer vanligvis gjennom et separat program, f.eks gjennom Java Applet som da tillater programmet å kjøre like godt på Windows, Linux og Mac OS. Mange online poker sider tilbyr derimot et nedlastbart program som kun er designet for Microsoft Windows, dersom det skal kunne brukes på Mac OS eller Linux må du i tillegg laste ned et program (f.eks Wine) som tillater Microsoft programmer å fungere på andre operativsystem.

 

Mange har også begynt å tilby poker på mobiler og tablet som fungerer stort sett på samme måte som til PC.

Det å finne det beste online poker programmet kan virkelig merkes på utfallet av spillet, i tillegg til det så er det rett å slett mer underholdning i å spille på et bra program. De tre sidene med best poker programvare skal være PokerStars, William Hill Poker og Betsafe.

PokerStars er den aller største pokersiden i verden av flere grunner, god programvare er en av grunnene. De brukte lang tid og mye krefter på å utvikle en så effektiv plattform – den er enkel å finne rundt på og enkel å filtrere det enorme spillutvalget deres til de bordene du ønsker å spille på.