Nettbutikker med bra design

Vil man lykkes i det 21. århundret med et produkt eller tjeneste, er det utrolig viktig å ha en funksjonell, brukervennlig hjemmeside med bra design. Viktigheten av å satse tungt på et bra design blir oversett av mange, og dermed går utallige selskap under når kundene velger et annet nettsted som tilfredsstiller deres krav.

Flotte klær, flott nettside

Et eksempel på en god nettside er Motley Denim, der man har en enkel meny å forholde seg til, samt et stort utvalgt av flotte klær med detaljerte beskrivelser og rask, billig levering rett på dør. De mest populære plaggene er vist frem på startsiden, like nedenfor de heteste tilbudene og salgene. Dermed kan man sikre seg en ny garderobe på noen få klikk, og glede seg til å motta klærne innen få dager.

Brukervennlige MPX

Søker man elektronikk, er MPX.no nettsiden med best design – også her finner man de beste tilbudene øverst på siden, mens de mest populære produktene er listet opp like nedenunder. På venstre side har man en rask meny som man slipper å rote seg frem i – brukervennligheten er på topp, og en liten chat-knapp gir kundene muligheten til å stille alle mulige spørsmål på direkten, uten å måtte ringe eller sende epost.

Vakker nettbutikk for vakre kvinner

Den kvinnelige delen av befolkningen har Blivakker.no i bokmerkene, siden dette er blant de aller beste skjønnhetssidene på nettet. Nettbutikken er vakker, med rosa toner og høy funksjonalitet. Det er enkelt å legge varer i handlekurven, mens menyen kan sorteres etter ønske – enten velger man merket man foretrekker, eller man blar seg igjennom de ulike kategoriene. Samtidig har de valgt å inkludere tilbakemeldinger fra glade kunder rett under menyen, slik at man kan lese seg opp på hva andre kjøpere har å si.

Hva skal man se etter?

Med så mange forskjellige nettbutikker som florerer i det 21. århundret, er det viktig å vite hva man skal se etter. Et godt design er viktig, men også enkelte detaljer må sjekkes. Hvordan er kundeservicen, svarer de raskt? Hva med frakten, er prisene rimelige og leveringstiden rask? Sjekk gjerne også hvor nettbutikken er registrert – handler du varer fra utenfor EU/EØS-området, er det ikke sikkert at du får pengene tilbake om du er misfornøyd.