Nettbutikker for enhver anledning

shutterstock_389433475
Går vi noen år tilbake i tid, var det nok mange som ikke hadde sett for seg akkurat hvor stort netthandel har blitt i dagens samfunn. Greit nok at man kan handle musikkfiler på nettet, betale for å se TV eller bestille bøker som kommer hjem i posten, men hadde du fortalt noen i la oss si 2000, eller til og med for ti år siden, i 2006, at de kunne kjøpe mat på nettet, så hadde de nok kanskje sett litt skjevt på deg.

«Alt» kan kjøpes på nett

I dag er det selvsagt helt annerledes. Vi kjøper mat på nettet, vi bestiller ferieturene våre på nettet, vi handler skreddersydde kjoler fra Kina og kjøper antikke møbler på nettauksjon. For mange er det nok spesielt underlig at akkurat mat nå kan handles på nettet. Mat er noe vi alltid har kjøpt i dagligvareforretningen. Vi har kjent på bananene, vurdert pakken med kjøttdeig og lett etter en boks med leverpostei som ikke har en bulk i siden. Nå sier vi ikke at matvarehandel i dagligvareforretninger tilhører fortiden helt enda, men det har utrolig enkelt å handle mat på nett.

Store muligheter – og stor utvikling

Det var nok også vanskelig å forestille seg for noen år siden at man enkelt kunne sende mål til en skredder i utlandet, og så noen uker senere få en perfekt brudekjole sendt tilbake til Norge. Det er mange ting vi nok ikke hadde sett for oss t vi kunne handle på nett, og her er en liste:

  • Virtuelle matbutikker sender maten rett hjem til døra.
  • Ulike varianter av planter kan kjøpes direkte på nett.
  • Selv apotekvarer kan bestilles på nettet.
  • Om du trenger en bok levert i for eksempel Thailand kan du enkelt fikse det på nett.
  • Man trenger ikke forlate sofaen for å kjøpe sjokolade.
  • Kostymer og alt annet man trenger til karneval og halloween finnes selvsagt på nett.